Specialprodukter

Barrit Mejeri er kendetegnet ved at have en fleksibel produktion. Omstillingstiderne er korte, ligesom små produktionsserier også kan fremstilles på mejeriets anlæg. Udover rækken af standardprodukter kan Barrit Mejeri derfor også fremstille specialprodukter, der er tilpasset de specifikke krav, som stilles til en flødeost, der skal indgå som en ingrediens i en fødevareproduktion.

Ved et specialprodukt kan konsistensen af flødeosten tilpasses de forhold, hvorunder flødeosten skal håndteres i kundens forarbejdning, fra meget fast til meget blød.

Ligeledes er det også muligt at lave unikke krydderiblandinger ud fra den sammenhæng, flødeosten skal optræde i, hvad enten den skal komplementere eller forstærke en given smagsretning. Samtidig kan smagsstyrken også justeres, så der tages højde for den påvirkning, flødeosten udsættes for i kundens senere videreforarbejdning.

Specialprodukter kan produceres enten efter kundens egen recept eller en, der udvikles i samarbejde med Barrit Mejeri. I dette udviklingsarbejde kan Barrit Mejeri bistå med både know how og produktionsanlæg til prøvekørsler.

Sprog

Butik

Besøg Ostehullet

Åbningstider:

Mandag: lukket
Tirsdag: lukket
Onsdag: lukket
Torsdag: lukket
Fredag: 13.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: lukket

Ændringer kan ske ved helligdage

Selv om mejeriet er åbent for indlevering af råmælk, er det kun på ovenstående tidspunkter, at Ostehullet har åbent.

Kontaktinfo

Barrit Mejeri
Brølbæk 5
7150 Barrit - Denmark

Tel: +45 75 69 10 23
Fax: +45 69 15 17 92

CVR: 16 23 02 19

Kontrolrapporter

Bjerre Herreds Mejeriselskab
Se kontrolrapporter

Ostehullet
Se kontrolrapporter