Ostehullet

Ostehullet har sin oprindelse fra 2007, hvor den nuværende mejeribestyrer Brian Madsen kørte Østjylland tyndt med en salgsvogn og solgte en kombination af gode skæreoste og specialoste fra ind- og udland.

Da Brian Madsen vendte tilbage til Barrit Mejeri, fulgte om ikke salgsvognen, så dog navnet med. Ostehullet slog sine døre op i december 2009, hvor det blev muligt for private at lægge vejen forbi mejeriet på Brølbæk for at sikre sig et alternativ til de osteprodukter, som findes i supermarkederne.

Siden er Ostehullets sortiment vokset, så vi nu både kan tilbyde ost til hverdag og til fest.

Det er muligt at vælge mellem mere end 75 forskellige typer ost – lige fra den hårdeste faste ost og til den blødeste smøreøst – og vi har alt fra den gode hjemlige danbo i forskellige styrker over hollandsk gouda til den franske port salut. Og det er naturligvis at muligt at købe vores egenproducerede flødeoste med krydderurter i forbrugerpakninger.

Barrit Mejeri leverer også sine flotte osteplanker. Det er færdige osteanretninger på enten træplanker eller fade, som er klar til servering, når du afhenter dem i Ostehullet. Det eneste, du skal sørge for, er tage filmen af dem, inden du sætter dem på gæstebordet, og selv købe brød og kiks til. Osteplankerne leveres i forskellige størrelser og kun ved forudbestilling.

Ostehullets åbningstider

Fredag 13.00-17.00
Lørdag 9.00-14.00
Ændringer kan ske ved helligdage

Sprog

Butik

Besøg Ostehullet

Åbningstider:

Mandag: lukket
Tirsdag: lukket
Onsdag: lukket
Torsdag: lukket
Fredag: 13.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: lukket

Ændringer kan ske ved helligdage

Selv om mejeriet er åbent for indlevering af råmælk, er det kun på ovenstående tidspunkter, at Ostehullet har åbent.

Kontaktinfo

Barrit Mejeri
Brølbæk 5
7150 Barrit - Denmark

Tel: +45 75 69 10 23
Fax: +45 69 15 17 92

CVR: 16 23 02 19

Kontrolrapporter

Bjerre Herreds Mejeriselskab
Se kontrolrapporter

Ostehullet
Se kontrolrapporter