Om Barrit Mejeri

Barrit Mejeri er et af de få selvstændige andelsmejerier tilbage i Danmark. Produktionen begyndte i 1887, og til at starte med fremstillede man den produktportefølje, som var typisk for ethvert dansk mejeri, mælk, fløde, smør, hårde og bløde øste.

Med tiden blev produktion dog mere og mere specialiseret. Produktionen af mælk og andre dagligvareprodukter blev indstillet, og ved starten af det nye årtusinde bestod produktionen blot af creme fraiche og flødeost, som blev afsat til industrielle kunder.

I dag producerer Barrit Mejeri udelukkende flødeost, der specielfremstilles til anvendelse i fødevareindustrien ud fra vores kunders ønsker og specifikationer. De syv medarbejdere producerer 700-900 tons ost om året.

Råmælken kommer stadig fra et antal landbrug i Bjerre Herred, og siden december 2009 er Barrit Mejeri atter begyndt at sælge produkter til de lokale husstande gennem sit osteudsalg, som har åbent to dage om ugen.

I foråret 2012 gik den hidtidige mejeribestyrer Ove Buhl på pension, og som hans efterfølger udpegede bestyrelsen Brian Madsen som ny mejeribestyrer. Brian Madsen er oprindeligt uddannet på Nordenskov Mejeri, og han havde inden sin udnævnelse til mejeribestyrer været ansat på Barrit Mejeri gennem en årrække.

Sprog

Butik

Besøg Ostehullet

Åbningstider:

Mandag: lukket
Tirsdag: lukket
Onsdag: lukket
Torsdag: lukket
Fredag: 13.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: lukket

Ændringer kan ske ved helligdage

Selv om mejeriet er åbent for indlevering af råmælk, er det kun på ovenstående tidspunkter, at Ostehullet har åbent.

Kontaktinfo

Barrit Mejeri
Brølbæk 5
7150 Barrit - Denmark

Tel: +45 75 69 10 23
Fax: +45 69 15 17 92

CVR: 16 23 02 19

Kontrolrapporter

Bjerre Herreds Mejeriselskab
Se kontrolrapporter

Ostehullet
Se kontrolrapporter